Website laten maken?

Goedkoop een website laten maken die professioneel is.

Bij Geekies kan dat. Al 8 jaar lang werken wij dagelijks met 7 Geeks aan betaalbare en toch zeer effectieve WordPress websites. 

ℹ️ informatie

Bekijk de voordelen en laat je overtuigen.

Waarom zou je een (nieuwe) website laten maken?

Een website, omdat iedereen er eentje heeft, is een verouderde gedachte. Het internet is inmiddels volledig in ons leven geïntegreerd. We internetten 24/7 via onze laptops & smartphones. En geef toe, het is moeilijk om jezelf in te houden om niet even snel iets te Googlen als je op zoek bent naar een antwoord, dienst of product. Het is vaak maar een klik verwijderd…

Terecht wordt er vaak geclaimd dat een website het online visitekaartje is van jouw bedrijf. Het biedt een mogelijkheid voor een laagdrempelige vorm van eerste contact, die potentiële klanten in staat stelt zich een beeld over jouw bedrijf te vormen. Dit kan de beslissing om zaken met jou te gaan doen aanzienlijk vergroten.

Want potentiële klanten willen graag weten waarvoor het bedrijf staat alvorens ze contact met je opnemen, ze moeten je onderneming als betrouwbaar ervaren. Een website geeft je de nodige tools om in geuren en kleuren uit te leggen wat jullie missie en visie is om zo het vertrouwen van je toekomstige klanten te winnen.

En vergeet je huidige klanten niet! Die komen wellicht steeds vaker op jouw website. Waarschijnlijk om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, diensten en acties. Of om informatie op te vragen.

Portfolio Geekies

Voorbeelden

Tevreden klanten? We stellen je graag aan ze voor!

Bekijk onze laatste creaties hier.

🖥️ Voorbeelden
Zelf je website aanpassen

Website beheren

Je website zelf beheren is makkelijker dan je denkt. Bij ons geen nutteloze opties en eindeloos veel knoppen. Bij Geekies krijg je een overzichtelijk en maatwerk CMS dat alleen laat zien wat je nodig hebt. Lekker simpel in gebruik, maar wel met volop mogelijkheden.

In een paar klikken maak je nieuwe pagina’s of nieuwsberichten, koppel je afbeeldingen en zet je het resultaat online. Vanaf je telefoon of tablet op de bank, even snel onderweg of op kantoor. Alles kan!

High-end websites

Met Geekies heb je een totaalpakket in handen. Geen addertjes onder het gras of kleine lettertjes. Wij werken transparant. Vanaf slechts € 199,- realiseren we jouw website. Wat je daarvoor krijgt?

Het allerbelangrijkste: een geoptimaliseerde website, afgestemd op jouw wensen en doelen. Wij zien je website niet als het doel, maar als het middel om je doel te bereiken. Of dit nou het informeren van je bezoeker is, of het aanzetten tot een aankoop – jouw doel staat voorop. Aan ons de taak om dat doel door middel van webdesign te onderstrepen.

Je hebt het gehele traject persoonlijk contact met één van onze Geeks die de juiste ondersteuning biedt. Jij mag achterover leunen. Kom je niet toe aan het vullen van de website? Dan nemen we het graag van je over.

ℹ️ Mogelijkheden

Responsive

Onze websites werken op alle apparaten.

Google Ready

Je website is direct vindbaar in Google.

Makkelijk

Je kunt je website zelf aanpassen.

Betaalbaar

Geekies hanteert schappelijke tarieven.

Geekies ❤️ WordPress

Al meer dan 8 jaar werken we met 7 Geekies aan WordPress websites, webshops, forums en vele andere toffe projecten die WordPress als basis hebben. We weten dus waar we mee bezig zijn.

Maar, voor jou als toekomstige website-eigenaar is WordPress ook heel fijn. WordPress is razend populair vanwege haar eenvoud. We stellen vaak dat wanneer je met Microsoft Word overweg kunt, je ook met WordPress kunt werken.

One-Pager

We bieden diverse soorten websites aan. De goedkoopste en eenvoudigste variant is de One-Pager, ook wel een landingspagina genoemd.

De naam zegt het al, deze website bestaat uit slechts één pagina. Hoewel de website maar uit één pagina bestaat, mag deze echter wel als een volwaardige website worden beschouwd. Je kunt er net zoveel informatie op kwijt als je op een basis-website kwijt kunt.

Landingspagina laten maken?

Basis Website

De meest gekozen variant van alle websites die wij aanbieden is de basis website. Met een basis website ontvang je een professionele website die bestaat uit (minstens) 4 pagina’s.

De basis website is voor jou geschikt wanneer je meerdere diensten of producten aan wilt bieden of wanneer je een overzichtelijkere website wilt hebben waarbij je content over meerdere pagina’s wilt verdelen.

Custom Website

Heb je behoefte aan een écht uniek design of aan unieke (back-end) functies? Dan heb je vrijwel zeker een custom WordPress website nodig.

Bij custom WordPress design sommen we je doelen op en stellen we een aantal passende oplossingen aan je voor. Ook maatwerk is bij Geekies zeer betaalbaar en dankzij je persoonlijke Geek zul je genieten van een fijne samenwerking.

Custom website laten maken?

Alle functionaliteiten

Onze websites bieden alle functionaliteiten en mogelijkheden die je van een moderne website mag verwachten.

Vindbaar

We zorgen dat je website technisch goed in elkaar zit en daardoor goed vindbaar is.

Onbeperkt

Voeg zoveel pagina's aan je website toe als je nodig hebt via het WordPress CMS.

Eenvoudig

Dankzij het eenvoudige WordPress systeem, pas je jouw website gemakkelijk zelf aan.

Domeinnaam

Je krijgt van ons één (.nl) domeinnaam. Deze domeinnaam kun je zelf uitkiezen.

Hosting

We koppelen je website aan je domeinnaam en hosten je website op een veilige server.

E-mail

Je krijgt één of meerdere eigen e-mailadressen zodat je bereikbaar bent via e-mail.

SSL

Iedere website van Geekies beschikt over een geheel gratis SSL Certificaat.

Up-To-Date

We updaten je site automatisch, zodat je altijd beschermd blijft tegen kwaadwillenden.

AVG

Voldoe aan de nieuwe privacywet door je website AVG-proof te laten maken.

SEO

We zorgen ervoor dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Modules

Wij (of jij zelf) breiden je website eenvoudig uit met een van de duizenden extra modules.

Ondersteuning

We staan altijd voor je klaar als je er zelf even niet meer uit komt. Helemaal gratis!

Waar voor je geld

Je website is niet het doel, maar het middel om jouw doel te bereiken. Onze websites zijn meer dan een online visitekaartje, ze zijn gebouwd om jouw bedrijf te laten groeien.

Daarom installeren we standaard alvast het volgende op je nieuwe website:

 • Google Analytics
 • Google Tag Manager
 • Facebook Pixel
 • Cookiebot
 • Privacycentrum

Op deze manier is je website AVG-proof en kun je a.d.h.v. Google Analytics en de Facebook Pixel statistieken van je website(bezoekers) bijhouden.

Wel zo handig. Zeker als je na afronding van je website gebruik gaat maken van Geekies Plus, zodat je ook echt geïnteresseerde bezoekers op je website gaat ontvangen.

Ontdek onze diensten. Met deze pakketten hebben we al meer dan 500 ondernemers geholpen.

One-Pager

199,00

excl. BTW
 •  Simpel & Doeltreffend
 • Binnen één week online
 •  Ontwerp naar wens
 •  Geschikt voor smartphones
 • Contactformulier
 • Google Maps
 • Google Analytics
 • On-Page SEO
 • Zelf aan te passen
 • 1 jaar hosting
 • Domeinnaam
 • E-mailadres
 • Gratis SSL Certificaat
✅ offerte

BasisAanrader!

499,00

excl. BTW
 •  Alles van One-Pager
 • Meerdere pagina’s
 •  Persoonlijke begeleiding
✅ offerte

Custom

599,00

vanaf

Heb je behoefte aan een custom website met een uniek uiterlijk en/of unieke (back-end) functies?

Dan zit je bij Geekies goed. Vanaf slechts € 599,- excl. BTW ontwikkelen wij een custom WordPress website.

✅ offerte

Extra kosten?

Bij Geekies rekenen we € 7,99 excl. BTW per maand voor:

 • .nl domeinnaam
 • e-mailadres
 • e-mail inbox
 • hosting
 • support
 • back-ups
 • updates

Kleine aanpassingen voeren we graag oneindig voor je uit. Gewoon, omdat we jou als klant waarderen.

Wens je een grote aanpassing aan je site door te laten voeren? Dan rekenen we hier een uurtarief voor. Dat overleggen we uiteraard op voorhand, zodat er geen onverwachte kosten ontstaan.

Deze maandelijkse kosten voldoe je per jaar.

Opvulling

Passende content (tekst en beeldmateriaal) verzamelen is een vak apart. Zeker wanneer het content voor je website betreft.

De teksten op je website moeten kort en krachtig zijn en ze moeten ook nog eens geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines zodat je website voor de juiste termen vindbaar word. Daarnaast wil je ongetwijfeld beeldmateriaal op je website plaatsen om die teksten te onderstrepen, maar die afbeeldingen mogen de aandacht weer niet ‘afpakken’ van de teksten…

Je merkt het al, content voor je website ontwikkelen is niet niks.

Wist je dat wij voor 9 van de 10 klanten de content voor op hun website ontwikkelen, omdat zij – hoe vreemd dat ook mag klinken – er niet toe in staat zijn om hun eigen diensten of producten fatsoenlijk op papier te krijgen?

Wij kijken er dus niet raar van op als je ons de volgende vraag stelt:

“Kunnen jullie de content voor mijn website ontwikkelen?”

Wij nemen het schrijven van teksten en het verzamelen van beeldmateriaal zelfs graag op ons. Want we vinden het belangrijk, dat ons mooie design word gecomplimenteerd door fijne teksten en mooie foto’s.

Hoewel wij nog zo hard ons best kunnen doen op het design van je site, moeten de teksten en foto’s op je website stroken met de kwaliteit van dat design, anders gaat dit uit verhouding staan en komt het geheel amateuristisch over.

Worstel jij met teksten voor je website, of kun je geen passend beeldmateriaal vinden? Geen zorgen, wij zijn hier om je te helpen. Kaart dit in je offerte-aanvraag aan, dan doen we je een passend voorstel.

Ondersteuning

Zodra je klant van Geekies bent, wordt er één persoonlijke Geek aan jou, of je bedrijf verbonden. Op deze manier houden we de lijnen tussen jou als klant en ons kort en word je bovendien sneller geholpen. Jouw persoonlijke Geek weet namelijk altijd waarover je het hebt, omdat hij of zij je vanaf het begin af aan heeft begeleid.

Onderhoud

Wij bouwen gebruiksvriendelijke websites. Zowel voor je bezoekers, als voor jou. Je kunt je website zelf beheren en de content op je website relatief eenvoudig aanpassen. Kom je er niet uit? Dan staat er altijd een persoonlijke Geek voor je klaar om je verder te helpen. Daarnaast beschik je over een uitgebreid support-systeem met een kennisbank vol met artikelen en Youtube video’s, zodat je zelf dingen kunt uitproberen.

In 4 stappen binnen één week online.

👋🏻 Stap 1 | Welkom

Nadat je een offerte-aanvraag hebt ingediend belt één van onze Geeks je voor een oriënterend gesprek waar alle wensen, doelstellingen en functionaliteiten in kaart worden gebracht.

Aan de hand van die informatie sturen we je een offerte toe.

Ga je akkoord met onze offerte? Dan gaan we dezelfde dag nog voor je aan de slag!

✏️ Stap 2 | Design

Op basis van je wensen wordt de website door onze Geeks ontwikkeld. Je hebt ons de taak gegeven om jouw diensten of producten visueel te onderstrepen en dat zullen we dan ook voor je gaan doen.

Al onze websites worden niet responsive (dat is zó 2015) maar adaptive ontworpen (dus, voor alle apparaten geschikt) en dit doen we vanzelfsprekend volgens de laatste standaarden uit onze industrie.

Het eindresultaat is een supersnelle, zoekmachine- en  gebruiksvriendelijke website waar jouw doel(groep) centraal staat.

Je nieuwe website is meer dan alleen een online visitekaartje.

💬 Stap 3 | Overleg

We zijn natuurlijk heel benieuwd naar je bevindingen, dus die gaan we bij je peilen.

Aan de hand van je feedback trekken we het geheel strak en zetten we de puntjes op de ‘i’, zodat jij helemaal tevreden bent vóór we je nieuwe website lanceren.

🚀 Stap 4 | Oplevering

Je bent helemaal tevreden met het resultaat en niets staat de lancering van je site meer in de weg. Dus, tijd om de website te lanceren!

📈 Stap 5 | Marketing

Een stevige 90% van de Nederlanders start de customer journey in Google. Zelfs als mensen de aankoop uiteindelijk offline doen.

Met Zoekmachine optimalisatie / SEO (Search Engine Optimization) en Zoekmachine adverteren / SEA (Search Engine Advertising zorg je voor gerichte bezoekers op je nieuwe website.

Wij helpen je hier graag mee, want je nieuwe website is niet het doel, maar slechts het middel om je doel te bereiken. We informeren je voor, of na de oplevering over Geekies Plus.

We staan voor je klaar

Heb je een project in gedachten?

Nog niet overtuigd? Bekijk ons Portfolio en laat ons werk je overtuigen.

Onze portfolio word dagelijks aangevuld met nieuwe clienten.