Website sneller maken

Voorzie je bezoekers van een optimale ervaring door hen een razendsnelle website voor te schotelen.

Een snelle website

Je website sneller maken? Slim, want een langzame website is not done.

De snelheid van je website speelt een grote rol in het succes van je website. Bezoekers die langer dan 5 seconden moeten wachten tot je website is geladen, verliezen langzaam maar zeker hun focus en kunnen je website zelfs verlaten omdat zij denken dat er iets mis is met je website. De snelheid van je website is dus een big deal. 

Buiten het feit om dat de snelheid van een website invloed heeft op de conversieratio, heeft de snelheid ook invloed op je rankings in zoekmachines. Zoekmachines laten websites die sneller zijn hoger in de zoekresultaten verschijnen omdat deze gebruiksvriendelijker zijn.

Website Sneller Maken

Werkwijze

Wij inventariseren eerst kosteloos voor je waar de problemen qua snelheid liggen. Vervolgens komen we met een voorstel om jouw WordPress website sneller te maken. Vaak optimaliseren we een website voor € 199,- excl. BTW tenzij er specifieke elementen moeten worden geoptimaliseerd.

Tijdens de inventarisatie kijken onze Geeks o.a. naar de server(s) waarop je website is gehost, caching methodes, afbeeldingen, CSS, HTML en Javascript. In ons voorstel verwerken we altijd gespecialiseerde WordPress hosting. Hoewel je dit niet hoeft af te nemen, begint het sneller laten laden van je website namelijk bij fatsoenlijke hosting.

Vaak rekenen we een vast bedrag (€ 199,- excl. BTW) voor de optimalisatie van de snelheid. Wat de uiteindelijke prijs is om jouw website te optimaliseren hangt af van hoe je website opgebouwd is en hoeveel er verbeterd moet worden. Wij bespreken de kosten altijd van tevoren met je, zodat je precies weet waar je aantoe bent.

Nadat je onze offerte hebt geaccordeerd gaat een Geek aan de hand van de resultaten uit de tests van Pingdom Tools en Google Pagespeed Insights aan de slag met het sneller maken van jouw WordPress website. Vaak is je website binnen 72 uur geoptimaliseerd en zal deze tot wel 400% sneller laden dan voorheen.

Kosten

199,00

vanaf
  • JavaScript minification
  • CSS minification
  • GZIP compressie
  • HTML compressie
  • CloudFlare set-up
  • Afbeelding optimalisatie
  • Object optimalisatie
  • Flash optimalisatie
  • (i)Frame optimalisatie
Offerte
We staan voor je klaar

Website sneller maken?