WordPress Onderhoud

Wij zorgen ervoor dat je WordPress website altijd up-to-date is.

WordPress Onderhoud

Een onderhoudsvrije WordPress website waar je zelf geen omkijken meer naar hebt. Klinkt goed, toch?

Als WordPress specialisten denken wij graag met je mee, zodat er een veilige en onderhoudsvrije WordPress omgeving ontstaat waar je zelf geen omkijken meer naar hebt.

We beschermen je website tegen kwaadwillenden, updaten de WordPress installatie en de plug-ins op je website en draaien regelmatig (incrementele) back-ups.

Niet alleen dat, we helpen je wanneer je vragen hebt ook nog eens razendsnel verder via onze helpdesk. Met een onderhoudsabonnement van Geekies ben je verzekerd van een veilige en goed-werkende WordPress website. Gaat er iets mis, of lukt er iets niet? Dan herstellen wij een back-up voor je, of helpen we je razendsnel verder.

Iedere website heeft met enige regelmaat onderhoud nodig, de ene website wat vaker dan de andere. Wanneer je daar zelf geen tijd voor hebt of gewoonweg niet weet hoe je een website dient te onderhouden, doe je er verstandig aan om dit aan een specialist over te laten.

Wanneer je het onderhoud van je WordPress website aan Geekies uitbesteed, zorgen we er allereerst voor dat je website beveiligd zal worden. Dit doen we door je website te scannen op virussen en malware en dit indien aanwezig te verwijderen. Hierna voorzien we je website van een WAF. Nee: dat is geen waakhond, maar een Web Application Firewall.

Vervolgens checken we of de WordPress Core én je plug-ins up to date zijn. Indien dat niet zo is, updaten we alles voor je. Dat updaten doen we trouwens niet door zomaar op ‘update’ te klikken. Wij voeren updates op een staging environment uit, zodat we kunnen testen of je website blijft werken na het updaten van de core en/of plug-ins. Is dat niet het geval? Dan attenderen we je hierop en zoeken we samen naar een up-to-date alternatief dat je site niet breekt. Vanaf dat moment checken we iedere dag of er updates beschikbaar zijn en indien dat het geval is voeren we deze updates uit. Op deze manier heb je zelf geen omkijken meer naar je WordPress website en weet je zeker dat deze altijd in optimale vorm online staat.

Buiten dat om geniet je van (prioritaire) support. Heb je vragen over je website of wil je iets aanpassen maar kom je er zelf niet uit? Wij komen vaak dezelfde dag nog bij je terug met een passend antwoord en voeren (kleine) wijzigingen vaak binnen 48 uur voor je door.

Onderhoud

9,99

Maand / Website

Voorkom hacks, data-lekken, een niet-functionerende website of erger door je website te laten onderhouden.

  • Beveiliging
  • Dagelijkse updates
  • Wekelijkse back-ups
  • Prioritaire support
Offerte

Beveiliging

Omdat WordPress het meest populaire CMS ter wereld is, weten hackers het goed te vinden. Dit omdat wanneer een hacker een lek op één WordPress website weet te vinden, de hacker dit lek vervolgens op miljoenen (niet-geüpdate) WordPress websites kan misbruiken.

Dat betekend echter niet dat WordPress een onveilig CMS is. Sterker nog: wanneer je een WordPress goed beveiligt, heb je een zeer veilig en gebruiksvriendelijk CMS in handen.

Wanneer je onderhoud voor je WordPress website bij Geekies afneemt, onderwerpen wij je website altijd aan een grondige scan. Waar nodig verwijderen we virussen en malware en zorgen we er door middel van WordFence voor dat je website goed is beveiligd en veilig blijft.

Krijgen wij van WordFence een melding dat er iets vreemds aan de hand is? Dan springen wij meteen bij en stellen wij je van zaken op de hoogte.

Updates

Na het beveiligen van je website is het tijd om je website waar nodig en mogelijk te updaten.

Natuurlijk doen we dat zonder je website te slopen. Sommige van onze concullega’s runnen scripts om updates automatisch en blindelings door te voeren, maar onze ervaring leert dat dit verre van verstandig is. Het updaten van een plug-in kán je website namelijk slopen!

Wij updaten de WordPress core en/of plug-ins altijd handmatig op een testomgeving en checken na het uitvoeren van een update of je website nog naar behoren functioneert. Pas wanneer dit het geval is zetten we de ge-update versie van je website live.

Let op:

Vaak is het bij betaalde plug-ins zo dat je deze enkel kunt updaten wanneer je een geldige licentie bezit. Bezit jij deze licentie niet (meer) omdat die is verlopen? Dan kunnen wij waarschijnlijk geen update uitvoeren.

Wanneer dit het geval is attenderen we je hierop, zodat jij zelf gepaste actie kunt ondernemen.

Back-Ups

Je site is beveiligd en helemaal up-to-date. Tijd om het harde werk op te slaan, zodat dit niet verloren raakt.

Normaliter sla je de hele website en database een aantal keer per week of per maand op, zodat je altijd ergens op terug kunt vallen. Hoewel dat verstandig is, is dit niet de meest efficiënte manier om je website te op te slaan. Iedere back-up vergt namelijk flink wat rekenkracht van je shared hostingpakket of VPS én neemt bovendien ook nog eens aardig wat opslagruimte in beslag.

Wij werken daarom met incrementele back-ups. Dit wil zeggen dat wij je website initieel in zijn geheel opslaan en hierna enkel de wijzigingen die je doorvoert aan de initiële back-up toevoegen. We besparen hierdoor rekenkracht en opslagruimte. Bovendien is het terugschakelen naar een oudere versie van je website ook nog eens veel sneller gedaan, omdat we niet de hele website + database hoeven terug te plaatsen.

Gaat er iets mis met je website? Dan bel je ons of open je een ticket. Wij zullen de de website a.d.h.v. de meest recente back-up kosteloos en met de hoogst mogelijke spoed voor je herstellen.

Support

We vinden het belangrijk dat je met vragen direct bij ons terecht kunt.

Wanneer je klant bent van Geekies, krijg je toegang tot onze helpdesk via waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week vragen kunt stellen. Vaak dragen wij binnen 48 uur een oplossing voor je vraagstuk aan, ook in weekenden of tijdens vakanties.

Geekies Support bevat:

✔  7 dagen per week, 365 dagen per jaar support
✔  Beantwoorden van vragen en oplossen van problemen op je website of webshop
✔  Het oplossen van bugs en gerapporteerde problemen
✔  Uitvoeren van updates die onze websites en webshops stabiel laten draaien
✔  Doorvoeren van kleine aanpassingen aan je website of webshop
✔  Het bieden van ondersteuning t.b.v. je Online Marketing campagne(s)
✔  Het uitvoeren van malware-scans
✔  Het opschonen van database tabellen
✔  Twee uur daadwerkelijke support per jaar
✔  Controleren van ‘dode’ links
✔  Up-time controle (waarschuwing als je website offline is, of is geweest)
✔  Dagelijkse (!) update-checks, back-ups en algemene controles

Maar, Geekies Support bevat geen:

✖  (Grote) Aanpassingen aan je website of webshop
✖  Verzoeken die Custom Coding behoeven
✖  Ondersteuning van 3rd-party plug-ins
✖  Support voor Geekies websites van vóór 2019
✖  Support op websites die zelf zijn aangepast

Natuurlijk helpen we je altijd graag verder. Voor ‘custom’ werk dat buiten de support valt, kunnen wij vanuit een uurtarief te werk gaan. Het afnemen van een strippenkaart of het laten samenstellen van een SLA is ook mogelijk.

Vanuit veiligheidsoverwegingen leveren wij geen websites zonder support (ongeacht of je de website bij ons host, of niet) en is het niet mogelijk om een website zonder support af te nemen. Wij vinden het namelijk enorm belangrijk dat jouw website stabiel blijft draaien en dat bezoekers van je website met een gerust hart gebruik kunnen maken van je website.

Indien je jouw website bij Geekies host, zijn de kosten voor support bij de prijs van je hostingpakket inbegrepen. Host je jouw website ergens anders? Dan bedragen de kosten voor onze support € 9,99 excl. BTW per maand. Deze kosten voldoe je per jaar.

Prijzen (tenzij anders aangegeven) excl. BTW. Alle pakketten worden per 12 maanden gefactureerd. Meer nodig? Dat is prima mogelijk. Neem contact met ons op.

We staan voor je klaar

WordPress onderhoud nodig?