WordPress Onderhoud

Wij zorgen ervoor dat je WordPress website altijd up-to-date is.

WordPress Onderhoud

Een onderhoudsvrije WordPress website waar je zelf geen omkijken meer naar hebt. Klinkt goed, toch?

Als WordPress specialisten denken wij graag met je mee, zodat er een veilige en onderhoudsvrije WordPress omgeving ontstaat waar je zelf geen omkijken meer naar hebt.

We beschermen je website tegen kwaadwillenden, updaten de WordPress installatie en de plug-ins op je website en draaien regelmatig back-ups.

Niet alleen dat, we helpen je wanneer je vragen hebt ook nog eens razendsnel verder via onze helpdesk. Met een onderhoudsabonnement van Geekies ben je verzekerd van een veilige en goed-werkende website. Gaat er iets mis, of lukt er iets niet? Dan herstellen wij een back-up voor je, of helpen we je razendsnel verder.

wordpress onderhoud

Iedere website heeft met enige regelmaat onderhoud nodig, de ene website wat vaker dan de andere. Wanneer je daar zelf geen tijd voor hebt of gewoonweg niet weet hoe je een website dient te onderhouden, doe je er verstandig aan om dit aan een specialist over te laten.

Wanneer je het onderhoud van je WordPress website aan Geekies uitbesteed, zorgen we er allereerst voor dat je website beveiligd zal worden.

Daarna updaten we je website en de plug-ins die op je website zijn geïnstalleerd dagelijks. Wanneer je site beveiligd en up-to-date is draaien we een back-up en dat doen we vanaf dat moment iedere week. Op deze manier heb je zelf geen omkijken meer naar je WordPress website en weet je zeker dat deze altijd in optimale vorm online staat.

Buiten dat om geniet je van (prioritaire) support. Heb je vragen over je website of wil je iets aanpassen maar kom je er zelf niet uit? Wij komen vaak dezelfde dag nog bij je terug met een passend antwoord en voeren (kleine) wijzigingen vaak binnen 48 uur voor je door.

Onderhoud

9,99

Maand / Website

Voorkom hacks, data-lekken, een niet-functionerende website of erger door je website te laten onderhouden.

  • Beveiliging
  • Dagelijkse updates
  • Wekelijkse back-ups
  • Prioritaire support
Offerte

Beveiliging

Omdat WordPress het meest populaire CMS ter wereld is, weten hackers het goed te vinden. Dit omdat wanneer een hacker een lek op één WordPress website weet te vinden, de hacker dit lek vervolgens op miljoenen (niet-geüpdate) WordPress websites kan misbruiken.

Dat betekend echter niet dat WordPress een onveilig CMS is. Sterker nog: wanneer je een WordPress goed beveiligt, heb je een zeer veilig en gebruiksvriendelijk CMS in handen.

Wanneer je onderhoud voor je WordPress website bij Geekies afneemt, onderwerpen wij je website altijd aan een grondige scan. Waar nodig verwijderen we virussen en malware en zorgen we er door middel van WordFence voor dat je website goed is beveiligd en veilig blijft.

Krijgen wij van WordFence een melding dat er iets vreemds aan de hand is? Dan springen wij meteen bij en stellen wij je van zaken op de hoogte.

Updates

Na het beveiligen van je website is het tijd om je website waar nodig en mogelijk te updaten.

Natuurlijk doen we dat zonder je website te slopen. Sommige van onze concullega’s runnen scripts om updates automatisch en blindelings door te voeren, maar onze ervaring leert dat dit verre van verstandig is. Het updaten van een plug-in kán je website namelijk slopen!

Wij updaten de WordPress core en/of plug-ins altijd handmatig en checken na het uitvoeren van een update of je website nog naar behoren functioneert.

Let op:

Vaak is het bij betaalde plug-ins zo dat je deze enkel kunt updaten wanneer je een geldige licentie bezit. Bezit jij deze licentie niet (meer) omdat die is verlopen? Dan kunnen wij waarschijnlijk geen update uitvoeren.

Wanneer dit het geval is attenderen we je hierop, zodat jij zelf gepaste actie kunt ondernemen.

Back-Ups

Je site is beveiligd en helemaal up-to-date. Tijd om het harde werk op te slaan, zodat dit niet verloren raakt.

Nadat we de eerste back-up hebben gedraaid, draaien we iedere 7 dagen één back-up zodat je hierop kunt terugvallen wanneer er iets misgaat met website. Wanneer dat het geval is bel je ons of open je een ticket en dan zullen wij de website a.d.h.v. de meest recente back-up kosteloos en met de hoogst mogelijke spoed herstellen.

Zodra er een nieuwe back-up is gedraaid, verwijderen we de back-up van de voorgaande week. Zo heb je altijd toegang tot een recente versie van je website.

Support

Wanneer je het onderhoud van je website aan ons uitbesteed geniet je van prioritaire support vanuit onze helpdesk. Heb je een vraag of wil je iets laten wijzigen? Maak een ticket aan en wij helpen je vaak dezelfde dag nog verder.

Geekies Support bevat:

✔  7 dagen per week, 365 dagen per jaar support
✔  Beantwoorden van vragen en oplossen van problemen op je website of webshop
✔  Het oplossen van bugs en gerapporteerde problemen
✔  Uitvoeren van updates die je website en webshop stabiel laten draaien
✔  Doorvoeren van kleine aanpassingen aan je website of webshop
✔  Het uitvoeren van malware-scans
✔  Het opschonen van database tabellen
✔  Twee uur daadwerkelijke support per jaar
✔  Controleren van ‘dode’ links
✔  Up-time controle (waarschuwing als je website offline is, of is geweest)
✔  Dagelijkse (!) update-checks, back-ups en algemene controles

Maar, Geekies Support bevat geen:

✖  (Grote) Aanpassingen aan je website of webshop
✖  Verzoeken die Custom Coding behoeven
✖  Ondersteuning van 3rd-party plug-ins
✖  (Gratis) support op (elementen van) websites die zelf zijn aangepast

Prijzen (tenzij anders aangegeven) excl. BTW. Alle pakketten worden per 12 maanden gefactureerd. Meer nodig? Dat is prima mogelijk. Neem contact met ons op.

We staan voor je klaar

WordPress onderhoud nodig?