Zoekmachine Optimalisatie

Jouw website hoger in Google voor relevante zoektermen, door middel van Zoekmachine Optimalisatie.

Zoekmachine Optimalisatie

Door gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie plaats je jouw website hoger in Google zodat deze beter vindbaar is voor zoekende consumenten, of bedrijven.

Wist je dat vrijwel iedere Nederlander tegenwoordig de klantreis in Google begint, zelfs wanneer deze persoon de uiteindelijke aankoop in een fysieke winkel zal doen?

Met dat gegeven kun je gerust stellen dat zoekmachine optimalisatie een onmisbare vorm van online marketing is en dat deze techniek niet in jouw marketingmix mag ontbreken. Goed vindbaar zijn op Google is een must.

De afgelopen jaren plaatsten wij niet alleen onze eigen website maar ook die van onze klanten hoger in Google. We doen dit met een holistische SEO-campagnes waarin de techniek van een website, de content op de website én de autoriteit om de website heen allen hun plek hebben.

Door onze werkwijze boeken we vaak binnen de eerste maand al positieve resultaten – nog voor er ook maar één link gebouwd is. De resultaten die we gedurende je campagne boeken zijn future-proof, want deze verdwijnen niet zomaar wanneer een campagne tot een einde komt. Op deze manier heb je een blijvende en solide basis voor de vindbaarheid van jouw website.

Je hebt het gehele traject persoonlijk contact met één van onze Geeks die de juiste ondersteuning biedt. Jij mag achterover leunen en genieten van de resultaten.

Hoger in Google

Zoekmachine optimalisatie (ook wel bekend als SEO, dat staat voor Search Engine Optimization) bestaat uit drie elementen:

  • Techniek
  • Content
  • Autoriteit

Bij de techniek kijken we naar de bouw en structuur van je website en zorgen we ervoor dat deze aan de maatstaven van Google voldoet. Wanneer je website technisch in orde is gemaakt, is het zaak om de content op de website onder de loep te nemen. Bevat deze de juiste (en genoeg) relevante zoekwoorden? Allerlaatst is het zaak om jouw website de autoriteit te geven die het verdient. Dat doen we door middel van linkbuilding.

Hoewel het gros van de SEO-specialisten er nogal schimmig over doet, draaien wij er niet om heen. Afhankelijk van de zoekwoorden waarvoor jij wilt ranken betaal je bij Geekies € 299,- excl. BTW / maand per drie zoekwoorden.*

Als kers op de taart: wij garanderen dat wanneer je 6 maanden SEO bij ons afneemt, jouw website hoger in Google zal verschijnen voor de gewenste zoektermen. Uiteraard gaan we tijdens zo’n campagne voor een zo hoog mogelijke positie en niet enkel voor een positie op de eerste pagina.

Sta je al op de eerste pagina maar wil je nóg hoger scoren? Ook dan is dit pakket voor jou geschikt.

*Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de zoekwoorden.

gratis scan

Vanaf

299,-

maand

SEO met garantie? Bij Geekies is het mogelijk. Afhankelijk van de moeilijkheid van jouw zoekwoorden, zorgen wij ervoor dat je binnen 6 maanden op de eerste pagina van Google verschijnt.

  • Onderzoek
  • Technische SEO
  • Content
  • Linkbuilding
  • Monitoring
gratis scan

Onze zoekmachine optimalisatie werkwijze

Stap 1 | Onderzoek

Iedere SEO-campagne begint met een grondig onderzoek. Tijdens een 0-meting (nulmeting) komt aan het licht of je website technische gebreken heeft, of de content wel geoptimaliseerd is (en heel belangrijk; nog steeds vlot wegleest) en wat er al qua linkbuilding is gedaan.

Vanuit de onderzoeksresultaten kunnen wij inventariseren wat er nodig is om jouw website zo hoog mogelijk in Google te krijgen.

Stap 2 | Techniek

Zonder goede fundering geen succesvolle SEO-campagne.

Juist daarom houden wij ons in beginsel bezig met een uitvoerige technische optimalisatie van de website. Denk hierbij aan het instellen van sitemaps, meta tags, JavaScript indexing, (inner)linking en meer.

Simpel gezegd zorgen we er met deze technische optimalisatie voor dat zoekmachines jouw website begrijpen en deze zonder problemen kunnen lezen en indexeren.

Stap 3 | Content

Nadat we je website technisch in orde hebben gemaakt is het tijd om de content op je website kritisch te bekijken en te optimaliseren.

We (her)schrijven waar nodig teksten, zorgen voor de juiste (H1) tags, voegen alt-beschrijvingen aan je (gecomprimeerde) afbeeldingen toe en zorgen ervoor dat je meta-tags aantrekkelijk en effectief zijn opgesteld zodat deze voor een zo hoog mogelijke CTR (click-through-rate) zorgen.

Vaak merken onze klanten na deze derde stap al een stijging in rankings op.

Stap 4 | Autoriteit

Al het interne werk (de on-page SEO) is gedaan. Tijd voor het externe werk (off-page SEO).

De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan goede relaties met eigenaren van autoritaire websites. Door middel van backlinking kunnen wij deze autoritaire websites naar jouw site laten verwijzen.

Deze laatste stap zorgt ervoor dat jij de competitie verslaat en gegarandeerd binnen 6 maanden op de eerste pagina van Google terecht zult komen.

Stap 5 | Analyse

Via een live dashboard analyseren we het effect van onze campagne en houden we de posities van jouw zoekwoorden nauwkeurig bij.

Gratis SEO scan?

Cases

Voor een zeer divers aantal klanten en klanten van andere (online) marketingbureau’s zorgen wij er op dagelijkse basis voor dat hun websites hoger in Google verschijnen en daar blijven staan. Onderstaand een kleine greep uit ons SEO-portfolio.

Al deze resultaten zijn behaald met afname van slechts 6 maanden SEO per website. Live statistieken worden bij een gratis scan ter referentie meegezonden.

Zoekmachine Optimalisatie
Zoekterm
Beginpositie
Vandaag
Permanente Makeup Rotterdam
137
1
Kapper Den Haag
84
1
Beveiliging Den Haag
154
1
Fietsvakantie
98
2
iPhone repareren
Onvindbaar
2
Akrapovic uitlaat
175
2
Dakdekker Amsterdam
152
3
Beautysalon Eindhoven
197
1
Springkussen huren
74
1
Ongediertebestrijding
34
1
Fietsenmaker Enschede
67
1
Harley Davidson reparatie
58
2

Gratis SEO scan

Wil jij jouw website door middel van zoekmachine optimalisatie hoger in Google plaatsen? Achterhaal vanuit een gratis scan waar kansen liggen en wat de kosten van een SEO-campagne zijn.